Upptäck vår potential i verkligheten

Kom i kontakt med oss!

Oavsett hur många spaltmeter som skrivs om vårt formulärverktyg, blir det inte riktigt samma sak som att uppleva det på riktigt. Vi besöker gärna er för att visa hur ni kan använda InSurveys fulla potential i er organisation.

Besök oss

Vi sitter på 3:e våningen på Kungsgatan 64 i Stockholm. Med kollektivtrafiken kommer du lättast till oss via tunnelbana, station Hötorget.

Låt oss besöka dig

Våra demonstrationer kan ske både online och vid fysiska besök men vi föredrar att komma ut och träffa er. En demonstration av verktyget tar inte längre tid än en timme men avsätt gärna lite extra tid då även intressanta konversationer lätt kan uppstå.

08-51 805 950 | hej@insurvey.se

Vill du komma i kontakt med vår support?

Supporten kan du komma i kontakt med på flera olika sätt.

Direkt i InSurvey

Genom att skapa ett ärende direkt i InSurvey kan våra medarbetare enkelt se vart i produkten ni har stött på problem.

Ett ärende skapas lättast direkt i InSurvey men kan även skapas per e-post.

Direktkontakt

Vissa problem löses enklast via telefon eller skärmdelning.

Kontakta oss för ett supportmöte där vi tillsammans tittar på ert ärende via telefon och/eller skärmdelning via t ex Microsoft Teams.

Kunskapsbank

Vi har samlat en bank med artiklar innehållande svaren på de vanligast förekommande frågorna om InSurvey.

Givetvis är även samtliga artiklar enkelt åtkomliga direkt via InSurvey

Intresserad av att veta mer?

Boka ett möte med vår Success Manager för att få djupare inblick i vad InSurvey kan göra för er verksamhet!

Boka ett möte

Blixtsnabb support

Vår kompetenta supportpersonal finns redo att hjälpa till om du skulla fastna. Supporten är tillgänglig vardagar mellan 8 och 17.

Tillgänglighetsanpassat

I InSurvey ska alla enkelt kunna fylla i våra formulär och kunna ta del av våra rapporter. Därför följer såklart verktyget tillgänglighetsdirektivet WCAG 2.1.

Helsvensk datalagring

Vi har enbart helsvenskt datalagring. Punkt. Med InSurvey vet du precis vart i Sverige din data är och vilka som kan hantera den.

SSO-autentisering

Är ni trötta på alla lösenord för olika tjänster? Låt istället era administratörer logga in med sina vanliga Microsoft Azure AD-konton.

Arbeta kollaberativt

Skapa team för ditt projekt och dela ditt material till dina kollegor enkelt. Minskar personberoendet och gör organisationen mer effektiv.

Heltäckande API

InSurvey är en helt tjänsteorienterad plattform vilket innebär att all funktionallitet i InSurvey är åtkomlig via vårt API.